Guitar Hero IV inderdaad dit jaar

Het gerucht dat Guitar Hero IV dit jaar nog zou verschijnen, blijkt waar te zijn. Eerder gaf de band The Answer al aan dat de game dit jaar zou komen, maar Activision wilde dat tot nog toe niet bevestigen.

Nu heeft Activision dan toch bevestigd dat de game er komt. Bij de aankondiging werd meteen verteld dat één van de nieuwe nummers 'Never Too Late' zal zijn, een nummer van de eerdergenoemde band The Answer. In tegenstelling tot het pas geleden aangekondigde Guitar Hero: Aerosmith zal dit deel weer een breder muziekaanbod hebben dan dat van één band.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?