Guitar Hero bundel voor de DS

Vorig jaar maakte Guitar Hero zijn intrede op de DS met Guitar Hero: On Tour. Niet veel later kwam er een 2e deel uit voor op de DS, Guitar Hero: On Tour Decades.

Beide games waren erg populair en verkochten goed. Daarom is Activision van plan om de 2 games aan elkaar te koppelen in een speciale Guitar Hero bundel. De bundel zal vanaf 12 juni te koop zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?