Guitar Hero 5

  • Ontwikkelaar Vicarious Visions
  • Eerste releasedatum 11 september 2009
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Guitar Hero 5 komt in 2009?

Afgelopen jaar lanceerde Activision vier Guitar Hero-titels, namelijk Guitar Hero: Aerosmith, World Tour, On Tour en On Tour: Decades. Dat is al een hele lading aan muziekgames, maar als het aan Activision ligt dan gaan ze het dit jaar nog veel grootser aanpakken.

Voor dit jaar staan er ook al een aantal opvolgers in de planning. Zo kunnen we naast Guitar Hero: Metallica, Greatest Hits, Modern Hits, ook nog een Hard Rock Van Halen, Guitar Hero 5, DJ Hero en Band Hero verwachten. Dit zijn enkel nog geruchten, dus houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?