Guilty Gear Strive wordt nogmaals uitgesteld

Geplaatst: 4 maart 2021 16:27
Aangepast: 4 maart 2021 16:27

Guilty Gear Strive is uitgesteld tot 11 juni. Dit liet ontwikkelaar Arc System Works onlangs weten via een post op hun Twitter-kanaal.

De game zou eigenlijk op 9 april uitkomen, maar dit is nu twee maanden naar achteren geschoven. In het Twitter bericht waarin de ontwikkelaar dit nieuws bekend maakte, wordt ook verwezen naar de feedback die ze hebben gekregen op de game. Ze geven aan dat ze de extra twee maanden willen gebruiken om zich te concentreren op het verbeteren van de online lobby's en de stabiliteit van de servers van Guilty Gear Strive. De game werd redelijk positief onthaald door de fighting game community. Een van de punten waarop de game de meeste kritiek heeft ontvangen, is het lobby systeem. Het was nogal een verwarrend systeem, namelijk een open ruimte waarin spelers elkaar eerst moesten vinden en vervolgens een zwaard moesten pakken om te laten zien dat ze willen vechten.

Guilty Gear Strive is uitgesteld naar 11 juni 2021.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Guilty Gear Strive

Series

-

Uitgever

Arc System Works

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

11 juni 2021

Ontwikkelaar

Arc System Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord