Guilty Gear Strive

  • Ontwikkelaar Arc System Works
  • Eerste releasedatum 11 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Guilty Gear Strive wordt nogmaals uitgesteld

Guilty Gear Strive is uitgesteld tot 11 juni. Dit liet ontwikkelaar Arc System Works onlangs weten via een post op hun Twitter-kanaal.

De game zou eigenlijk op 9 april uitkomen, maar dit is nu twee maanden naar achteren geschoven. In het Twitter bericht waarin de ontwikkelaar dit nieuws bekend maakte, wordt ook verwezen naar de feedback die ze hebben gekregen op de game. Ze geven aan dat ze de extra twee maanden willen gebruiken om zich te concentreren op het verbeteren van de online lobby's en de stabiliteit van de servers van Guilty Gear Strive. De game werd redelijk positief onthaald door de fighting game community. Een van de punten waarop de game de meeste kritiek heeft ontvangen, is het lobby systeem. Het was nogal een verwarrend systeem, namelijk een open ruimte waarin spelers elkaar eerst moesten vinden en vervolgens een zwaard moesten pakken om te laten zien dat ze willen vechten.

Guilty Gear Strive is uitgesteld naar 11 juni 2021.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?