Guilty Gear Strive

  • Ontwikkelaar Arc System Works
  • Eerste releasedatum 9 april 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, PlayStation 5
  • Genre Fighting
  • Gameliner score -

Guilty Gear: Strive details bekendgemaakt

Arc System Works heeft nieuwe details vrijgegeven van de game Guilty Gear Strive, over onder andere de offline modus en de missies in de game.

In de tutorial krijg je de basis besturingen van de game uitgelegd, maar wel op een innovatieve manier. Je krijgt namelijk advies van de game op basis van wat je doet en hoe goed je het doet. Het is dus een gepersonaliseerde tutorial. De game krijgt ook een arcade modus, waarin je het verhaal achter elk personage voorgelegd krijgt terwijl je door een serie gevechten heen gaat. De missie modus is geschikt voor spelers die de basis van vechtgames willen leren en de verschillende combo's van de personages onder de knie willen krijgen. In de Survival modus kijk je hoe ver je kunt komen met een gelimiteerde healthbar en in de training modus kun je elk onderdeel van de game oefenen. Ten slotte kun je in de versus modus samen met vrienden spelen. Details over de Story- en Gallery modus worden later bekendgemaakt.

Guilty Gear Strive2

Guilty Gear: Strive komt op 9 april uit en de deluxe versie op 6 april.

BRON Gematsu

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?