Guilty Gear: Strive details bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 14 januari 2021 15:04

Arc System Works heeft nieuwe details vrijgegeven van de game Guilty Gear Strive, over onder andere de offline modus en de missies in de game.

In de tutorial krijg je de basis besturingen van de game uitgelegd, maar wel op een innovatieve manier. Je krijgt namelijk advies van de game op basis van wat je doet en hoe goed je het doet. Het is dus een gepersonaliseerde tutorial. De game krijgt ook een arcade modus, waarin je het verhaal achter elk personage voorgelegd krijgt terwijl je door een serie gevechten heen gaat. De missie modus is geschikt voor spelers die de basis van vechtgames willen leren en de verschillende combo's van de personages onder de knie willen krijgen. In de Survival modus kijk je hoe ver je kunt komen met een gelimiteerde healthbar en in de training modus kun je elk onderdeel van de game oefenen. Ten slotte kun je in de versus modus samen met vrienden spelen. Details over de Story- en Gallery modus worden later bekendgemaakt.

onbekend

Guilty Gear: Strive komt op 9 april uit en de deluxe versie op 6 april.

Bron: Gematsu

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Guilty Gear Strive

Series

-

Uitgever

Arc System Works

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

11 juni 2021

Ontwikkelaar

Arc System Works

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord