Guild Wars 2 voorlopig toch niet naar Steam

Geplaatst: 2 november 2020 09:40

Slecht nieuws voor Guild Wars 2-fans die de game buiten haar eigen launcher om willen spelen. De game komt voorlopig namelijk niet naar Steam.

Voor de achtste verjaardag van Guild Wars 2 verraste ontwikkelaar ArenaNet haar fans met het nieuws dat Guild Wars 2 naar Steam komt. Het was eigenlijk de bedoeling dat de game vanaf deze maand via de gamelauncher van Valve te spelen valt, maar dat is helaas niet het geval. De Steam-versie van Guild Wars 2 wordt namelijk zonder nieuwe releasedatum uitgesteld. Volgens ArenaNet heeft de Steam-variant van de game momenteel niet de prioriteit bij de ontwikkelaar. Met de aankondiging van de Steam-versie van Guild Wars 2 kwam ook het nieuws naar buiten over een nieuwe uitbreiding die End of Dragons heet. ArenaNet wil zich nu liever richten op het ontwikkelen en polijsten van deze uitbreiding om fans de beste gameplay-ervaring te bieden.

onbekend

Guild Wars 2 blijft voorlopig enkel nog te spelen op pc via haar eigen launcher.

Bron: ArenaNet
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Guild Wars 2

Series

Guild Wars

Uitgever

NCSOFT

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

28 augustus 2012

Ontwikkelaar

ArenaNet

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord