Guild Wars 2

  • Ontwikkelaar ArenaNet
  • Eerste releasedatum 28 augustus 2012
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score

Guild Wars 2 op de lange baan geschoven

Slecht nieuws voor MMORPG liefhebbers. Uitgever NCSoft heeft bekendgemaakt dat Guild Wars 2 mogelijk pas in 2011 uit zal komen.

Nog niet zo lang geleden werd er gedacht dat het vervolg op Guild Wars eind vorig jaar uit zou komen. Dit is dus niet gebeurd en eigenlijk hebben we niets meer van de game gehoord, tot nu toe. Samen met de bekendmaking van de verkoopcijfers van vorig jaar werd bekend dat het tweede deel uit de serie naar 2010 of 2011 geschoven werd. Waarom het spel uitgesteld wordt is niet duidelijk.

Guild Wars onderscheidt zich van andere MMORPG's doordat er geen maandelijkse bijdrage betaald hoeft te worden. Alleen een of meerdere spellen, elk met andere missies en verschillende omgevingen, dienen aangeschaft te worden. Op dit moment zijn er in totaal 5,2 miljoen actieve accounts - een erg goed signaal voor de verantwoordelijke partijen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?