Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Guerrillia werkt alleen aan standaard versie Killzone 2

Aan het einde van volgende maand, 27 februari om precies te zijn, kunnen we eindelijk aan de slag met de Nederlandse shooter voor de PlayStation 3: Killzone 2. Guerrillia Games, ontwikkelaar van Killzone 2, is bezig met een standaard versie van Killzone 2. Dit houdt in dat de game helaas geen Collectors Edition zal krijgen. Dit is bevestigd op het PlayStation Blog van Jeff Rubenstein.

Rubestein wist te melden:

There is no collector's edition slated for Killzone 2. Guerrilla Games has put all of their effort into creating this masterpiece of a game, so we didn't actively pursue a CE.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?