Guerilla viert feest

Killzone 2 is onlangs al weer één jaar oud geworden en om dit te vieren deelt Guerilla gratis vierhonderd DLC uit. De ontwikkelaar geeft namelijk via Twitter elke map pack honderd keer weg en honderd volledige DLC bundels, inclusief alle map pack en multiplayer wapens.

Je zult dus wel een Twitter-account moeten hebben om kans te kunnen maken op één van de vierhonderd DLC die worden uitgedeeld. Je zult je daarnaast aan een aantal regels moeten houden, die je kunt vinden op de officiële Killzone website .

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?