Guerilla doet niet moeilijk over PlayStation 3

Veel ontwikkelaars worden niet blij van de ontwikkeling op de PlayStation 3. Het zou zo anders zijn dan andere consoles. Guerilla Games, die we natuurlijk kennen van Killzone 2, heeft daar een hele andere mening over.

Hermen Hulst, Managing Director bij Guerilla, vind de PlayStation 3 geen ingewikkeld systeem. Zo was de PlayStation 2 lastiger te begrijpen. Hermen Hulst begrijpt waarom multiplatform ontwikkelaars het lastig vinden om op de PlayStation 3 te ontwikkelen. Het is namelijk wel heel anders dan de andere consoles.

Arjan Brussee, Development Director bij Guerilla, vindt dan weer dat er geen beter systeem is om op te ontwikkelen naast de PlayStation 3. De architectuur van de console zou beter zijn dan die van de Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?