Guardian of Light krijgt datum

Vandaag meldde website Destructoid dat het nieuwe avontuur van Lara Croft voor de PlayStation 3 en pc op 28 september zal verschijnen. Voor de Xbox 360 zal Lara Croft: Guardian of Light 18 augustus al verkrijgbaar zijn.

De PlayStation 3 en pc versie zal in Amerika 14,99 dollar kosten. Wil je hem voor de Xbox 360 hebben, dan zal het 1200 Microsoft Points kosten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?