Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA4 verschijnt 25 april?

Er gaan op het internet geruchten rond dat Grand Theft Auto IV wel eens op 25 april van 2008 verkrijgbaar zal zijn. Deze geruchten zijn te danken aan diverse bronnen die contact hebben met Take Two. Deze bronnen beweren namelijk dat de game niet voor Pasen gaat verschijnen, maar wel voor het einde van het tweede financieel kwartaal van 2008. Hierdoor zijn ze erachter gekomen dat de releasedatum van 25 april wel moet kloppen.

Rockstar heeft laten weten dat het hier enkel om geruchten en speculaties gaat en dat ze nog niets officieel bevestigd hebben. Wel is het zeker dat de game het tweede kwartaal van 2008 bij ons beschikbaar is, aangezien Rockstar dit al meerdere malen heeft aangegeven.

Klik hier voor Grand Theft Auto 4

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?