GTA V next-gen versie meer dan een port

Geplaatst:

De next-gen versie van GTA V wordt meer dan alleen een port. Dit laat Take-Two's CEO Strauss Zelnick weten in een interview.

De topman van Take-Two, het moederbedrijf van Rockstar Games, gelooft niet in een simpele port voor GTA V. Volgens hem kunnen ze geen geweldig ervaring bieden als ze alleen de game overzetten naar de PlayStation 5 en Xbox Series. Hij vertrouwt Rockstar Games om ervoor te zorgen dat de entree in de derde generatie op rij voor GTA V een memorabele moment wordt. Het is nog niet precies duidelijk wat de next-gen versie van GTA V gaat bieden. Zelnick noemt echter de recent opgemaakte Mafia-games als voorbeelden. Bekijk hier één van onze reviews van GTA V. Rockstar Games heeft al eerder een teaser uitgebracht voor GTA V op de PlayStation 5.

GTA V is nu beschikbaar voor de pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4. Wanneer de game de next-gen upgrade gaat ontvangen is nog niet bekend.

Bron: VGC
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord