Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA V next-gen versie meer dan een port

De next-gen versie van GTA V wordt meer dan alleen een port. Dit laat Take-Two's CEO Strauss Zelnick weten in een interview.

De topman van Take-Two, het moederbedrijf van Rockstar Games, gelooft niet in een simpele port voor GTA V. Volgens hem kunnen ze geen geweldig ervaring bieden als ze alleen de game overzetten naar de PlayStation 5 en Xbox Series. Hij vertrouwt Rockstar Games om ervoor te zorgen dat de entree in de derde generatie op rij voor GTA V een memorabele moment wordt. Het is nog niet precies duidelijk wat de next-gen versie van GTA V gaat bieden. Zelnick noemt echter de recent opgemaakte Mafia-games als voorbeelden. Bekijk hier één van onze reviews van GTA V. Rockstar Games heeft al eerder een teaser uitgebracht voor GTA V op de PlayStation 5.

GTA V nextgen1

GTA V is nu beschikbaar voor de pc, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4. Wanneer de game de next-gen upgrade gaat ontvangen is nog niet bekend.

BRON VGC

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?