Check hier alle E3 2021-content

Grand Theft Auto: San Andreas

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2004
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Nintendo 3DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA: San Andreas vanaf vandaag beschikbaar op iOS

Rockstar Games heeft vanaf vandaag een 'nieuwe' Grand Theft Auto-game voor de mobiel uitgebracht. Vanaf vandaag kan je aan de slag met Grand Theft Auto: San Andreas voor de iOS.

Waar al eerder Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: Chinatown Wars voor de iOS-apparaten waren verschenen is het dus vanaf vandaag de beurt aan Grand Theft Auto: San Andreas.

Er is wel een kleine maar aan dit mooie verhaal. De game zal namelijk alleen speelbaar zijn met een iPhone 4s of een iPad 2 en hoger.

Rockstar Games heeft onder andere meer details in deze game aangebracht, verbeterde schaduwen en heldere kleuren. De game is voor zes euro te downloaden in de 'Apple App Store'. Android- en Windows Phone-gebruikers moeten nog even wachten tot volgende week.

Gaan jullie met deze 'nieuwe' Grand Theft Auto aan de slag? Laat het ons weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?