Check hier alle E3 2021-content

Grand Theft Auto: San Andreas

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2004
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Nintendo 3DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA: San Andreas Steam-update zorgt voor problemen

De pc-versie van GTA: San Andreas is op Steam voorzien van een nieuwe update, die echter voor de nodige problemen zorgt. De nieuwe update is waarschijnlijk uitgebracht ter ere van de tiende verjaardag van de game en bevat dezelfde vernieuwingen als de Xbox 360-versie.

De Steam-update zorgt er echter voor dat HD-resoluties, die eerder wel ondersteund werden, niet meer beschikbaar zijn. Nog vervelender is dat verschillende spelers melden dat hun save-games niet meer werken na de update. Verder zijn zeventien nummers van verschillende radiostations verdwenen, waarschijnlijk door problemen met de licenties. Het enige pluspuntje van de update is dat de game nu officieel de Xbox 360-controller ondersteund.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?