Check hier alle E3 2021-content

Grand Theft Auto: San Andreas

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 29 oktober 2004
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Nintendo 3DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA: San Andreas komt naar mobiele telefoons

GTA: San Andreas komt naar de mobiele telefoons, dit heeft Rockstar bekendgemaakt. Het betreft een opgepoetste versie van GTA: San Andreas, speciaal voor de mobiele telefoons.

Zo zal de mobiele versie verbeterde graphics krijgen met mooiere schaduwen. Ook de draw distance en het kleuren pallet zijn beter in deze versie. Tot slot zullen ook de auto en karakter-modellen strakker ogen. Volgens de ontwikkelaar wordt dit de mooiste GTA: San Andreas tot nu toe.

Daar blijft het niet bij, de controls zijn ook aangepakt en verfijnd, speciaal voor de mobiele telefoon. Zo zullen knoppen enkel verschijnen wanneer je deze ook echt nodig hebt. Tot slot is het checkpoint-systeem op de schop genomen, zodat het wat makkelijker is geworden om verder te komen in de game.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar dit zal ergens volgende maand gaan worden. GTA: San Andreas verschijnt dan voor iOS, Android, Amazon Kindle en voor Windows Mobile.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?