Grand Theft Auto: San Andreas HD

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2014
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score -

GTA: San Andreas HD uitgebracht voor PlayStation 3

Rockstar heeft vanuit het niets GTA: San Andreas HD uitgebracht voor de PlayStation 3. De game verscheen vorig jaar al voor de Xbox 360 en is nu dus ook te downloaden via de PlayStation Store.

GTA: San Andreas HD is een port van de mobiele-versie, die lichtelijk is opgepoetst. De game bevat Trophies en is verder voorzien van een betere draw distance en een 720p resolutie. GTA: San Andreas speelt zich af in de fictieve steden Los Santos, San Fierro en Las Venturas. Hier wil hoofdpersonage Carl 'CJ' Johnson wraak nemen voor de moord op zijn moeder en met de Grove Street Families langzaam de San Andreas-regio overnemen.

BRON VG247

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?