GTA Online en Red Dead Online tijdelijk offline

Geplaatst:
Aangepast: 4 juni 2020 19:23

Rockstar Games heeft zojuist aangekondigd dat de Grand Theft Auto Online en Red Dead Online servers vanavond twee uur offline gaan. Dit ter ere van George Floyd en steun voor de Black Lives Matter-beweging.

Via het Twitterkanaal van Rockstar Games is om zes uur bekendgemaakt dat de servers van zowel Grand Theft Auto Online en Red Dead Online vanavond tijdelijk offline zijn. De servers zijn offline tussen 20:00 en 22:00. Rockstar Games wil hierbij de nalatenschap van George Floyd eren en daarnaast hun steun uiten tegenover de Black Lives Matter-beweging. De situatie in de Verenigde Staten, die nu ook wereldwijd verspreid is, zorgt ervoor dat veel gamebedrijven zich steunend uitlaten over de dringende kwesties die vooral daar zich momenteel afspelen. Zo zijn laatst onder andere de Future Games Show en PC Gaming Show een week uitgesteld en heeft CD Projekt Red de Cyberpunk 2077 presentatie verplaatst naar 25 juni.

Vanaf 22:01 zijn de servers weer te bereiken. Tenminste, als de servers niet weer overbelast raken van al het verkeer, zoals gebeurde nadat de Epic Games Store Grand Theft Auto V gratis weggaf.

Bron: Rockstar Games
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto Online

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

1 oktober 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord