Grand Theft Auto: Liberty City Stories

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum 4 november 2005
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation Portable
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score -

GTA: Liberty City Stories en Vice City Stories 3 april naar PSN

Rockstar heeft bekendgemaakt dat Grand Theft Auto: Liberty City Stories en Grand Theft Auto: Vice City Stories op 3 april in de PlayStation Store zullen verschijnen voor 9,99 euro per stuk.

In Grand Theft Auto: Liberty City Stories nemen spelers de rol aan van Toni Cipriani die na een tijd zich te hebben verscholen terugkeert naar Liberty City om de maffia familie Leone weer aan de macht te helpen.

Grand Theft Auto: Vice City Stories speelt zich twee jaar voor het originele Vice City af en plaats je in de schoenen van de soldaat Vic Vance, de broer van Lance Vance. Na te zijn verraden door een hoge officier besluit hij de stad over te nemen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?