Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA IV's DLC even groot als San Andreas

Eén van de voordelen die de Xbox 360 en de PlayStation 3 bieden, is natuurlijk de downloadable content en Grand Theft Auto IV zal hier goed gebruik van gaan maken. Op de Game Developers Conference heeft Microsoft wat meer duidelijkheid gegeven rondom dit onderwerp.

De 'exclusive content' die voor GTA IV zal verschijnen, zal ook echt exclusief zijn volgens Microsoft, dus de Xbox 360 zal deze alleen krijgen. De omvang van deze content zal ook nog eens enorm zijn. Ze maakten zelfs een vergelijking met San Andreas en Vice City, dus wanneer ze dat kunnen waarmaken, dan hoeven we ons om de DLC niet meer druk te maken. Over een prijs is trouwens nog niet gesproken, dus misschien wordt de uitbreiding met de grootte van San Andreas, ook wel even duur als dat spel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?