Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA IV vs Jack Thompson

Het nieuws over GTA IV blijft binnenstromen. Zo heeft ook onze grote vriend Jack Thompson weer van zich laten horen. Ook ditmaal is zijn commentaar op de game van Rockstar en Take-Two niet mis. Zo zegt hij dat GTA IV de grootste aanval op kinderen is sinds polio.

Om zijn gelijk te krijgen verwijst hij naar enkele filmpjes op IGN, waarin Niko een aantal prostituees neerschiet en er vervolgens één doodrijdt. We zijn benieuwd of Thompson in tegenstelling tot in vorige rechtszaken ditmaal wel zijn gelijk krijgt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?