Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA IV Trophies volgende week

Grand Theft Auto 4 voor de PlayStation 3 wordt weer een stukje interessanter. Rockstar heeft namelijk aangekondigd dat op 27 oktober de trophies voor de game beschikbaar zullen zijn.

In totaal zijn het 51 trophies die worden onderverdeeld in vier levels, brons, zilver, goud en platinum. Er zitten leuke trophies tussen zoals 'One Man Army', voor degene die met een wanted level van 6 sterren 5 minuten in leven weten te blijven, of 'Chain Reaction' voor het opblazen van 10 voertuigen in 10 seconden of minder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?