Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA IV stoot Halo 3 van troon

Take-Two heeft aangegeven te verwachten dat Grand Theft Auto IV in de eerste week ruim 6 miljoen keer over de toonbank zal gaan. Op basis van reserveringen heeft men berekend dat de game 400 miljoen dollar zal opleveren in de eerste week.

Op dit moment is Halo 3 de best verkochte game met een opbrengst van 300 miljoen dollar in de eerste week. Grand Theft Auto IV is natuurlijk tegen een aantrekkelijke prijs te bestellen bij Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?