Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA IV Multiplayer details

Het Spaanse PSM Magazine heeft in haar april nummer nieuws naar voren gebracht in hun preview van GTA IV. De meest opvallende punten zijn de aanwezigheid van maar liefst 15 multiplayer modes, en de mogelijkheid om met maximaal 16 spelers online te kunnen. Nog een aantal opvallende zaken:

- De host van een multiplayer sessie kan verscheidene instellingen kiezen, onder andere de keuze in het wapenaanbod, de densiteit van voetgangers, verkeer en politie.
- Spelers kunnen hun character uitgebreid customizen op het gebied van ras, geslacht, haar en kleding.
- In de mode 'Cops 'n' Crooks' splitsen de spelers op in twee teams, waarvan het ene team als boeven aan de politie moet ontsnappen, en het andere team als politie zijnde dit moet zien te verhinderen.
- In race modes kunnen spelers tijdens het rijden op elkaar schieten en granaten naar elkaar gooien.

Hieronder volgen de namen van de verschillende multiplayer modes waar we mee aan de slag zullen kunnen gaan:

- Hangmans NOOSE
- Car Jack City
- Bomb da Base
- Bomb da Base II
- Mafia Work
- Team Mafia Work
- Deathmatch
- Team Deathmatch
- Turf War
- Cops N Crooks
- Race
- GTA Race
- Deal Breaker
- Free Mode
- Car Jack City

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?