Check al onze gamescom content hier!
Grand Theft Auto IV
  • ONTWIKKELAAR Rockstar North
  • RELEASEDATUM 19 april 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Actie, Shooter
  • GAMELINER SCORE

GTA IV Lost and Damned breekt verkooprecord

Vandaag maakte Microsoft bekend dat de downloadbare content The Lost and Damned voor Grand Theft Auto IV de verkooprecords op Microsoft's Xbox Live-netwerk flink heeft verbroken.

Met The Lost and Damned zouden ze in één dag meer verdiend hebben dan met elk ander downloadbare content op Xbox Live. Microsoft wou echter de precieze verkoopcijfers niet bekend maken.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?