Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA IV krijgt DLC

De Xbox 360 heeft al een uitbreiding gekregen voor Grand Theft Auto IV. De PlayStation 3 bezitters bleven echter achter, maar daar komt verandering in. De PlayStation versie van de game krijgt namelijk ook een DLC met maar liefst twee nieuwe hoofdstukken.

Blood and a Four Leaf Clover is de titel van één van de hoofdstukken, deze zal over een Ierse familie gaan. Over de tweede is echter nog niks bekend, maar de uitbreidingpakketten zullen in 2010 verschijnen. Nog even wachten dus voordat de PlayStation 3 bezitters weer kunnen genieten van een nieuwe DLC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?