Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA IV kan ook gebruikt worden voor rijlessen

Er werd al gemoord dankzij Grand Theft Auto IV. Nu worden er ook rijlessen mee gedaan. Een zesjarig jongetje ging namelijk even autorijden met de auto van zijn ouders. Hij deed het niet verkeerd, omdat hij geleerd had te rijden bij GTA IV.

De reden om de auto te pakken was omdat hij de schoolbus had gemist. Hij pakte de sleutels en reed een paar kilometer waarna hij vervolgens tegen een paal aanreed. Hij liet de gecrashte auto staan om verder te lopen naar school. Hij wou het ontbijt niet missen. De ouders krijgen de schuld van deze 'carjacking'.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?