Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA IV DLC bekendgemaakt

Na lang wachten zijn de eerste feiten van de Grand Theft Auto 4 DLC bekendgemaakt! We zijn nog niet zoveel te weten gekomen. Wat we wel weten is dat Niko Bellic niet meer de hoofdpersoon is. De extra content heet "Lost & Damned" en zal gaan om het karakter Johnny Klebitz, een lid van The Lost, een Biker gang van Liberty City.

Dan Houser van Rockstar had er ook nog wat over te zeggen:

I can't go into too much detail on the story, because we try not to give away too much plot before the game is released. But I can say that the story will show you a different side of Liberty City.

Voor de rest is er niet veel bekend over deze extra content. Wel hebben we een releasedatum. 17 februari zal hij beschikbaar zijn. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie rondom deze DLC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?