Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA IV cijfers

Nog even een bericht over GTA IV, om het af te leren. Zo heeft het tijdschrift Crown Magazine een aantal opmerkelijke cijfers vrijgegeven.

Zo is 99,3% van de gamers die GTA IV spelen van het mannelijk geslacht. De twee voornaamste redenen om het spel te spelen is de vrijheid om te doen en laten wat men wil (94,5%) en de sfeer (75,4%). 17,5% zegt de game te spelen om het geweld dat GTA IV te bieden heeft. Daarnaast vindt 61,3% het terecht dat de game een leeftijdsadvies van 18+ heeft gekregen. Daarom is het nog opmerkelijker dat de gemiddelde leeftijd van de gamers 17,5 jaar is.

Ten slotte geeft 11,2% van de jongeren aan dat hun ouders de game te gewelddadig vinden. 67,5% van de jongeren zegt dat hun ouders geen problemen met het spel hebben.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?