Grand Theft Auto: Chinatown Wars
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Leeds
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 maart 2009
  • PLATFORMEN PlayStation Portable, Nintendo DS, Android
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

GTA: Chinatown Wars misschien al eind dit jaar

GTA komt naar de Nintendo DS, en wel met GTA: Chinatown Wars. Dit was de aankondiging die op de E3 van dit jaar gedaan werd, maar nu is ook de releasedatum van dit spel bekendgemaakt. De game zal ergens tussen 1 november en 31 januari uitkomen. Take Two heeft dit gisteren gemeld.

Goed nieuws voor de bezitters van een DS natuurlijk, en misschien kan je deze game wel als sinterklaas- of kerstcadeau vragen. Wie weet heb jij dan aan het einde van dit jaar deze game in je schoen of in je sok!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?