Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Nintendo DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA: Chinatown Wars is geen kinderspel

De oprichter van Rockstar Games, Dan Houser, heeft verteld dat de aankomende GTA: Chinatown Wars niet iets is voor kleine kinderen. De game mag dan wel op de Nintendo DS gaan uitkomen, maar dat betekend dus niet dat de game opeens niet meer gewelddadig gaat zijn:

Nintendo wilde niet dat we een GTA voor kinderen maakten, en wij wilden geen game maken die we normaal ook niet zouden maken"

We kunnen in Chinatown Wars dus weer veel wapens gaan verwachten, en ook de traditionele gameplay zal niet veranderen. Het wordt weer een echte GTA-game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?