Grand Theft Auto: Chinatown Wars
  • ONTWIKKELAAR Rockstar Leeds
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 maart 2009
  • PLATFORMEN PlayStation Portable, Nintendo DS, Android
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

GTA Chinatown Wars, het aftellen is begonnen

Nog drie dagen en dan kunnen we aan de slag met het nieuwste deel in de Grand Theft Auto serie. Dit keer niet voor de PlayStation 3 of Xbox 360, maar voor de Nintendo DS.

Om het wachten wat draaglijker te maken, hebben we hieronder de nieuwste trailers voor je onder een rijtje gezet.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?