Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Nintendo DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA: Chinatown Wars heeft releasedatum gekregen

Vandaag kwam Rockstar Games met het nieuws dat Grand Theft Auto: Chinatown Wars een releasedatum heeft gekregen. De game zal namelijk op 20 maart 2009 verschijnen in Europa (Amerika krijgt de game even eerder, op 17 maart).

Veel gamers vinden het waarschijnlijk erg jammer dat GTA: Chinatown Wars alleen uit komt voor de Nintendo DS. De game zal veel gebruik maken van het touch screen van de handheld. Zo kun je bijvoorbeeld veel minigames via het touch screen spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?