Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Nintendo DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

GTA: Chinatown Wars groter dan voorgaande PSP-games

Volgend jaar zal er voor het eerst een GTA-game verschijnen op de Nintendo DS. We hebben het hier over Grand Theft Auto: Chinatown Wars. De game wordt ontwikkeld door Rockstar Leeds. Directeur Gordon Hall vergelijkt de vorige twee PSP-games van GTA nu met de aankomende DS-game.

Zo vertelde hij dat de DS-game vele malen groter is, diepere missies heeft en meer over-the-top action. Ook zal de game veel interactie hebben met de Rockstar Social Club-website waar je vele statistieken kunt checken. De game staat gepland om op 28 februari uit te komen en is nu al bij ons te pre-orderen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?