Red Dead Revolver

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 11 juni 2004
  • Platformen PlayStation 2
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

GTA 3 PSN release uitgesteld

De re-release van Grand Theft Auto 3 op de PlayStation 3 is uitgesteld. De PlayStation 2 titel zou gisteren in de PlayStation Store van Noord-Amerika staan maar verscheen daar niet.

De verwachting was dat de game die geldt als een keerpunt in de GTA-franchise, vandaag in de Europese PlayStation Store zou verschijnen. Nee dus.

De reden? Er was nog geen toestemming gegeven voor het gebruiken van een bepaald nummer in het spel. Een medewerker van het PlayStation Blog zei er het volgende over:

There were some last minute issues with getting clearance for a certain audio track in the game. But the teams at Rockstar are on it to review how to best get this title on PSN.

Er wordt nu gezocht naar een nieuwe releasedatum voor het spel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?