Grounded eerste grote update binnenkort beschikbaar

Geplaatst: 21 augustus 2020 12:10

De eerste grote update van Grounded is binnenkort beschikbaar. Naast de releasedatum zijn ook de details vrijgegeven wat de update ons gaat brengen.

Het was al eerder bekendgemaakt dat de update zich vooral ging focussen op de vijver. Dit gebied krijgt een complete make-over. We kunnen nieuwe insecten verwachten, maar deze tweet laat ons weten dat dat niet alles is. Zo zien we een nieuw voedsel item wat erg veel lijkt op een oreo. Net zoals de hotdog in de game kan dit zomaar erg nuttig zijn voor de speler zijn voedselbehoeftes. Verder zien we wat nieuwe geheugenkaarten voor de BURG.L. In de basegame zorgden die voor nieuwe materialen die de speler kan gebruiken. Naast wat nieuwe bouwmaterialen zien we ook een grote voetafdruk in de teaser. Is dit relevant voor het verhaal? We weten meer wanneer de update beschikbaar is plus de ontwikkelaars vlog die erbij uitkomt.

Grounded is nu beschikbaar via Early Access voor Steam en Xbox Game Preview voor de Xbox One. De update is beschikbaar vanaf 26 augustus. Kom vooral rond die datum terug voor onze preview van Grounded!

Bron: Obsidian
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grounded

Series

-

Uitgever

Xbox Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

28 juli 2020

Ontwikkelaar

Obsidian Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord