Call of Duty: WWII

  • ONTWIKKELAAR Sledgehammer Games
  • RELEASEDATUM 3 november 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Ground War komt naar Call of Duty: WWII

Sledgehammer Games houdt spelers goed op de hoogte van het reilen en zeilen van Call of Duty: WWII. In een nieuwe wekelijkse update maakte het bedrijf bekend dat Ground War naar de game komt.

Ground War is een zeer geliefde game-modus, bekend van eerdere games binnen de franchise. Hoewel de modus in eerste instantie niet in de game zat, komt deze er na het bezoek van velen toch bij. De modus moet volgende week naar de game komen.

Dit is echter niet het enige dat het bedrijf ons te vertellen heeft. Het lijkt erop dat Sledgehammer Games van plan is om de Headquarters tot een map om te toveren. Nu zijn de Headquarters te vrij te betreden en kun je daar al je zaakjes regelen, maar onderstaande afbeelding lijkt een map van die locatie te teasen.

We moeten nog even afwachten hoe het allemaal exact zit. Komende week wordt Ground War toegevoegd aan de game en dan merken we vanzelf of we ook kunnen strijden op de Headquarters.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?