Grote update voor Team Fortress 2

Trouwe fans wisten het al een tijdje. Vandaag is er een nieuwe update voor Team Fortress 2 uitgegeven. In de update zijn veel veranderingen te vinden.

Zo heeft de Soldier nu nieuwe laarzen waardoor hij minder schade krijgt bij rocket jumps. Het is nu ook mogelijk om voorwerpen te craften. Tenslotte zijn er nieuwe wapens en twee maps toegevoegd. Gaat dit jou weer zoet houden tot aan de volgende update?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?