Grote patch voor Supreme Commander 2

Gas Powered Games, de ontwikkelaar van Supreme Commander 2, heeft een nieuwe patch uitgebracht voor hun nieuwe game. Deze patch is niet niks. Er zijn een paar grote verbeteringen te vinden.

Zo is de AI een stukje realistischer geworden, veel gameplayverbeteringen, ranked map updates en een paar fixes waardoor de game nog meer gebalanceerd is. Dit zit allemaal in patch 1.11.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?