Grote onderhoudsbeurt voor Burnout Paradise

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2018 11:34

Vanaf 24 april aanstaande kan je een update van Burnout Paradise downloaden via Xbox Live en het PlayStation Network. Met deze patch zullen enkele bugs verholpen worden en zitten er ook nog toevoegingen bij zodat de gameplay er op vooruit gaat.

Ontwikkelaar Criterion Games heeft zijn best gedaan om foutjes die bij de lancering zijn ingeslopen weg te nemen. Zo zullen de problemen rond een oneerlijke tijdwaarneming, geluidsproblemen en crashes van de game tot het verleden behoren.

De toevoegingen rondom de gameplay zullen er voor zorgen dat het remmen tijdens het driften wordt verbeterd, de (online) statistieken beter worden verwerkt en meer online spelers de finish kunnen halen.

Dus Burnout Paradise liefhebbers onder ons: vergeet deze download op 24 april niet in je agenda te zetten!

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Burnout Paradise

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

25 januari 2008

Ontwikkelaar

Criterion Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer