Grote Nintendo aankondiging op 2 oktober?

Een Japanse site beweert dat Nintendo op 2 oktober een persconferentie in Japan gaat organiseren. Deze persconferentie zal dieper ingaan op de najaarskrakers van Nintendo. Neem een voorbeeld aan de nieuwe Animal Crossing: City Folk en Wii Sports 2.

Dit is niet het enigste. Er zal misschien ook een nieuwe titel aangekondigd worden. Nintendo heeft dit gerucht nog niet bevestigd, maar het lijkt realistisch. Dit kan hun alternatief zijn voor het afwezig zijn bij de Tokyo Game Show. Houdt Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?