Grote Counter-Strike update gaat bèta

Hoewel Counter-Strike Source al een redelijke oude game is, wordt het nog steeds door veel mensen gespeeld. Valve ziet dit en heeft daarom een grote update uitgebracht. Deze update is nog in de bètafase. Verwacht wat onregelmatigheden.

De update bevat onder andere 144 nieuwe achievements, een nieuw domination- en revenge systeem, statistieken en nog veel meer. De bèta is nu slechts voor een select groepje spelers. Binnenkort zal hij voor iedereen beschikbaar zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?