Grote content-update voor Dauntless uitgekomen

Geplaatst: 18 september 2020 12:18

De gratis rpg Dauntless heeft een grote content update gekregen. De update heet Untamed Wilds en is op alle platformen van de game uitgekomen.

In maart kreeg de game ook al een grote content-update met de naam Clear Skies, die met name dingen toevoegde aan de hub world. De Untamed Wilds-update introduceert onder andere nieuwe missies en voorwerpen aan Dauntless toe. De grootste toevoeging is een nieuwe modus met de naam Terra Escalation. In Terra Escalation moet de speler zich door vijf achtereenvolgende boss battles heen slaan om het uiteindelijk te kunnen opnemen tegen een gloednieuwe Behemoth met de naam Agarus. De launch trailer van Untamed Wilds is hieronder te bekijken.

Dauntless is gratis te spelen op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dauntless

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

21 mei 2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord