Dauntless

  • Eerste releasedatum 21 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, RPG
  • Gameliner score -

Grote content-update voor Dauntless uitgekomen

De gratis rpg Dauntless heeft een grote content update gekregen. De update heet Untamed Wilds en is op alle platformen van de game uitgekomen.

In maart kreeg de game ook al een grote content-update met de naam Clear Skies, die met name dingen toevoegde aan de hub world. De Untamed Wilds-update introduceert onder andere nieuwe missies en voorwerpen aan Dauntless toe. De grootste toevoeging is een nieuwe modus met de naam Terra Escalation. In Terra Escalation moet de speler zich door vijf achtereenvolgende boss battles heen slaan om het uiteindelijk te kunnen opnemen tegen een gloednieuwe Behemoth met de naam Agarus. De launch trailer van Untamed Wilds is hieronder te bekijken.

Dauntless is gratis te spelen op de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?