Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Grote Call of Duty: Modern Warfare update brengt veel nieuws

Vandaag heeft Infinity Ward een grote update uitgerold voor Call of Duty: Modern Warfare. Deze nieuwe update brengt Giant Infection, een nieuwe map en nog veel meer extra's met zich mee.

Infinity Ward brengt wekelijks een update uit voor de game, maar deze zijn niet altijd zo uitgebreid als die van vandaag. Vaak houdt het op bij een aantal bugfixes. In dit geval wordt Giant Infection geïntroduceerd, een soort Ground War-modus waarin je het opneemt tegen geïnfecteerden. Daarnaast is de Gunfight map Bazaar beschikbaar gemaakt voor de liefhebbers. Ook 3v3 Snipers op Rust, en Boots on the Ground War zijn met deze nieuwe update speelbaar in de game. Deze laatste gebruikt de realistische regels en tanks kunnen hierin niet worden gebruikt.

Call of Duty Modern Warfare6

Update 1.15 is vanaf vandaag binnen te halen voor de Xbox One en PlayStation 4. De update voor de Xbox One is met 11GB een stuk groter dan die voor de PlayStation 4, dat 'slechts' 7GB van je opslagruimte opslokt.

BRON Infinity Ward

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?