Grote Call of Duty: Modern Warfare update brengt veel nieuws

Geplaatst:
Aangepast: 25 februari 2020 23:39

Vandaag heeft Infinity Ward een grote update uitgerold voor Call of Duty: Modern Warfare. Deze nieuwe update brengt Giant Infection, een nieuwe map en nog veel meer extra's met zich mee.

Infinity Ward brengt wekelijks een update uit voor de game, maar deze zijn niet altijd zo uitgebreid als die van vandaag. Vaak houdt het op bij een aantal bugfixes. In dit geval wordt Giant Infection geïntroduceerd, een soort Ground War-modus waarin je het opneemt tegen geïnfecteerden. Daarnaast is de Gunfight map Bazaar beschikbaar gemaakt voor de liefhebbers. Ook 3v3 Snipers op Rust, en Boots on the Ground War zijn met deze nieuwe update speelbaar in de game. Deze laatste gebruikt de realistische regels en tanks kunnen hierin niet worden gebruikt.

Update 1.15 is vanaf vandaag binnen te halen voor de Xbox One en PlayStation 4. De update voor de Xbox One is met 11GB een stuk groter dan die voor de PlayStation 4, dat 'slechts' 7GB van je opslagruimte opslokt.

Bron: Infinity Ward
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord