Grote aankondigingen voor MMA

EA Sports heeft via Twitter laten weten dat ze op de aankomende E3 grote aankondigingen voor MMA zullen doen.

Meer dan dat wilde EA niet kwijt, maar ja, dat gaat natuurlijk ook lastig in maar 140 tekens. Nog even wachten tot de persconferentie van Electronic Arts dus, daar zullen we er meer over te horen krijgen. De show van EA vindt overigens plaats op maandag 14 juni, 23:00 uur Nederlandse tijd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?