Pokémon Sword
  • ONTWIKKELAAR Game Freak
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 november 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE

Grootte van Pokémon Sword en Shield bekendgemaakt

De grootte van de nieuwe Pokémon games Pokémon Sword en Shield zijn bekendgemaakt. Dit is naar voren gekomen nadat verschillende Japanse winkels dit bij hun advertenties gingen vermelden.

Met nog iets minder dan een maand te gaan naar de release van Pokémon Sword en Shield beginnen er steeds meer details naar buiten te komen. Zo is er nu bekendgemaakt dat de nieuwe generatie Pokémon games 10.3 gigabyte op je Nintendo Switch in beslag gaan nemen. Verder zijn er ook twee Pokémon bevestigd voor Pokémon Sword en Shield. Het gaat om de Pokémon Gothita (uit generatie vijf) en Turtonator (uit generatie acht).

Pokmon Sword and Shield2

Pokémon Sword en Shield komen 15 november uit op de Nintendo Switch.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?