FIFA 09

  • Ontwikkelaar EA Canada
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Groot succes voor FIFA 09

Afgelopen week was het dan eindelijk tijd voor FIFA 09 om naar ons toe te komen, en dat heeft de game gedaan ook. De FIFA van dit jaar is de game met de grootste launch ooit in de geschiedenis van de serie. De verkopen ten opzichte van vorig jaar met FIFA 08 zijn maar liefst 37,5% gestegen!

De Xbox 360 versie is het meeste verkocht, daarna volgt de versie voor de PlayStation 3, de PlayStation 2 en PlayStation Portable. Binnenkort lees je wat wij er van vonden, in de review van FIFA 09.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?