Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Fable II

  • Ontwikkelaar Lionhead Studios
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360
  • Genre Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Groot nieuws over Fable 2 verschoven

Vorige week werd bekendgemaakt dat Lionhead, de ontwikkelaar van Fable 2, met groot nieuws zal komen waar Fable 2 fans zeer blij van zullen worden. Gisteren werd er dan weer bekendgemaakt dat dit nieuws werd uitgesteld. De redenen waren onbekend.

Vandaag werd duidelijk waarom het nieuws werd uitgesteld. Microsoft wilden al de aandacht op de nieuwe Xbox Expierence. Het grote nieuws over Fable 2 zou dan onhandig uitpakken. Lionhead heeft de datum voor de onthulling van het grote nieuws nu op aanstaande maandag 24 november gezet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?