Groot geheim van Capcom en Yoshinori

Yoshinori Ono maakt al langer games voor Capcom. Hij is vooral bekend geworden in de Street Fighter serie. Nu heeft hij klaarblijkelijk een zeer groot geheim voor ons! Het volgende was te lezen op de officiële twitter van Capcom:

Ono-san zit vol met verrassingen vandaag. Ono heeft ons vandaag iets TOTAAL ONZAGWEKKEND getoond waar we niet over mogen praten de volgende maanden. Hij kan toch zo hard plagen hé!

Jammer genoeg zullen we dus nog een paar maanden moeten wachten tot we weten wat het geheim is. Natuurlijk zal Gameliner er dan uitgebreid nieuws over posten!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?