Groot feest voor Lord of the Rings Online

Al eerder was bekendgemaakt dat Turbine bezig was het organiseren van een groot feest. Vandaag bestaat Lord of the Rings Online namelijk twee jaar en dat wordt samen met alle spelers van de game groots gevierd.

Zo zullen de ex-spelers van de game vanaf vandaag tot aan Koninginnedag de wereld gratis mogen betreden en ook nog eens 25% extra ervaringspunten krijgen per verslagen vijand. Ook zul je bijzondere items kunnen verzamelen, doordat sommige vijanden unieke items los laten als ze worden verslagen.

Alsof dit nog niet genoeg is bètalen spelers die vandaag lid worden, met minimaal 90 dagen, slecht 10 dollar (ongeveer 10 euro in Europa) per maand zonder limiet. Je bètaald dus zolang je lid bent nooit meer dan een tientje per maand.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?